Prima PaginaDespre NoiProiecte Nova DaciaContacteaza-ne

Despre Noi

Nova Dacia SA este o firma infiintata in anul 1994, cu capital   integral privat, si are sediul in municipiul Barlad jud. Vaslui

Aria de activitate se desfasoara pe mai multe domenii:

* Constructii de cladiri rezidentiale si nerezidentiale si lucrari de geniu

* Comert cu piese si accesorii auto pentru autovehicule, tractoare, masini si utilaje agricole;

* Agricultura productie si desfacere de cereale    (ferma Bacani)

             productie si desfacere de fructe (ferma Crasna)

* Servicii  Coafura si alte activitati de infrumusetare  

                    “Salon New Lady”

                Preluare comenzi si distributie tipizate fiscale

Debutul in activitatea de constructii a fost facut cu actualul sediu al firmei din Barlad executat in regie proprie in perioada 1999-2001. Aici se desfasoara activitatea de comert a firmei pe o suprafata de 200mp la demisolul cladirii, iar la parter, etajele1 si 2 pe o suprafata de 552mp isi desfasoara activitatea “ Clinica Medicala Fizio-Med”. 

Din anul 2005 activitatea de constructii a devenit principalul obiect de activitate al firmei.

Primul proiect de constructii a demarat in Iasi, iar dupa 2,5 ani a fost dat in folosinta. Complexul de blocuri cu 50 de apartamente si spatii comerciale la parter din str. Gradinari nr.4-5 satisfac toate exigentele clientilor in special a pietei imobiliare din Moldova.

Firma Nova Dacia SA s-a impus in Iasi prin seriozitatea de care a dat dovada in relatiile cu clientii si furnizorii sai. Dovada seriozitatii noaste sunt clientii multumiti de serviciile prestate de noi, de calitatea finisajelor interioare si exterioare.

 
Politica Firmei
Proiectele noastre

Nova Dacia isi  va concentra toate resursele asupra produselor si serviciilor din domeniul constructiilor civile si industriale. Vrem sa devenim unul din liderii de  piata din domeniul nostru de afaceri...

Proiecte viitoare
Momentan pagina este in curs de actualizare. Va rugam reveniti. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente pe care vi le-am cauzat.